Fructele de mare in stil spaniol sunt o sursa minunata de grasimi sanatoase, vitamine, minerale si antioxidanti, toate "impachetate" frumos sub forma unui deliciu culinar irezistibil. Daca nu ai reusit pana acum sa-ti convingi copilul sa guste din alimentele de provenienta marina, reteta este o cale minunata sa o faci!
Timp de preparare
25 de minute
Dificultate
redusa
Ingrediente
1 pachet de paste scurte
200 grame fructe de mare deja gatite
1 lingura de vegeta
100 grame mazare congelata
1 lingurita turmeric
80 grame chorizo
2 ardei copti, taiati fasii
patrunjel proaspat, tocat marunt (dupa gust)
Mod de preparare
Fierbe pastele conform indicatiilor de pe pachet. Separat, prajeste chorizo-ul intr-o tigaie antiaderenta la foc potrivit, pana devin crocante. Adauga turmericul, fructele de mare, ardeii copti si mazarea si lasa-le la prajit 5 minute.
Toarna peste pastele fierte si o ceasca din apa in care au fiert si lasa preparatul pe foc cateva minute. La sfarsit, asezoneaza cu patrunjelul proaspat si serveste pastele imediat.