Kebab-ul este un preparat specific bucatariei arabesti, care are un gust exotic si aromat.
Timp de preparare
35 minute
Dificultate
mediu
Ingrediente
400 g carne de miel
2 linguri de otet balsamic
1 lingurita de mustar Dijon boabe
frunze de menta, tocate marunt
2 crengute mici de rozmarin
piper rosu, sare
2 linguri de ulei
1 catel de usturoi, ras pe razatoarea mica
Mod de preparare
Taie carnea cubulete, apoi pune-o la marinat intr-un amestec din otet balsamic, mustar Dijon boabe, frunze de menta tocate marunt, rozmarin tocat marunt, piper rosu, sare si usturoi. Lasa totul la frigider, acoperit cu o folie alimentara, minim o ora.
Aseaza bucatile de carne pe bete de frigarui, apoi pune-le pe un gratar incins. Lasa-le sa se rumeneasca, circa 3-4 minute, pe fiecare parte.
Tipul bucatariei
Arabeasca