Lasagna cu trei tipuri de branza

/ / Modificat: 2014-01-24
Lasagna cu trei tipuri de branza

Lasagna cu trei tipuri de branza este mancarea perfecta pentru pranz sau cina. Se prepara foarte usor, este delicioasa si foarte satioasa. In plus, combinatia de branzeturi ii va da o aroma speciala si incantatoare.

Timp de preparare

70 min

Dificultate

usor

Ingrediente

  450 g branza ricotta

2 lingurite de patrunjel uscat

2 linguri de parmezan ras

1 lingurita de busuioc uscat

1/2 lingurita de praf de usturoi

900 ml sos spaghete

8 foi de lasagna

230 g mozzarella

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 350 grade Celsius. Amesteca ricotta cu patrunjelul, parmezanul, busuiocul si praful de usturoi. Imprastie apoi o cana si un sfert din sosul pentru paste intr-o tava dreptunghiulara si pune peste el patru foi de lasagna.

Pune peste acestea inca o cana de amestec de branza ricotta si o ceasca de mozzarella si asaza peste ele inca un strat de foi de lasagna. Repeta aceasta procedura pana cand termini toate ingredientele, apoi da compozitia la cuptor pentru 40-45 de minute.

Taguri Lasagna

Articole recomandate

Citeste si despre