Macrou in fulgi de ovaz

/ / Modificat: 2013-06-11
Macrou in fulgi de ovaz

Macroul in fulgi de ovaz este un preparat ideal pentru cina. Se prepara usor, este sanatos si, in plus, contine si foarte putine calorii. Asa ca nu ezita sa optezi pentru aceasta reteta delicioasa pe care o pregatesti rapid.

Timp de preparare

30 min  

Dificultate

  usor

Ingrediente

4 bucati de macrou

4 oua

100 g faina

300 g fulgi de ovaz

1 lamaie

ulei

piper

sare

Mod de preparare

Curata bine pestele si indeparteaza-i pielea, imparte fiecare bucata in doua si asezoneaza-le cu sare si piper.

Separat, pune intr-o farfurie faina, intr-o alta fulgii de ovaz si bate intr-un bol ouale. Trece fiecare bucata de peste prin faina, prin ou si prin fulgii de ovaz, apoi pune-o intr-o tigaie cu ulei incins si lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti.

Scoate fiecare bucata de peste pe o hartie absorbanta, pentru a scapa de excesul de ulei. Serveste macroul in fulgi de porumb cald, cu garnitura de legume si sos de mustar.

Taguri Retete peste Peste

Articole recomandate

Citeste si despre