Nautul este gustos si hranitor, dar principalul sau atu il reprezinta faptul ca ajuta la scaderea colesterolului. Daca alegi sa-l folosesti intr-o reteta de mancarica de naut, vei avea siguranta unei mese reusite si sanatoase.
Foto: unfussyfare.com
Timp de preparare
25 minute
Dificultate
Usoara
Ingrediente
2 conserve naut (2 x 400g)
1 ardei gras rosu
1 ceapa
1 morcov
3 linguri pasta de rosii
2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare
Curata legumele, apoi spala-le in apa rece. Ceapa, ardeiul si morcovul le tai cubulete foarte mici, apoi le calesti in doua linguri de ulei incins.
Dupa ce ai calit legumele, adaugi pasta de rosii, o cana de apa si nautul spalat in prealabil.
Adauga sare si piper dupa gust si lasa mancarica la foc mic, circa 20 de minute.
Trucuri
Serveste mancarea de naut cu verdeata proaspata deasupra si carnaciori prajiti alaturi.