Mancarea de pastai este una dintre cele mai gustoase preparate! Fie ca este fasole verde sau ca e galbena, mancarica garnisita cu sos de rosii si usturoi este un deliciu pentru toata familia!
Timp de preparare
40 min.
Dificultate
usoara
Ingrediente
1.5 kg pastai de fasole (verde sau galbena)
2 cepe mici
1 conserva rosii in bulion
piper boabe
sare
piper macinat
4 catei de usturoi
1 legatura de marar sau patrunjel
Mod de preparare
Toaca ceapa si pune-o la calit in putin ulei, in oala in care prepari mancarea.
Las-o sa se cristalizeze, apoi adauga fasolea pastai (de la conserva sau proaspata).
Adauga sare, piper si apa, pana cand se acopera fasolea.
Bag-o la cuptor si las-o sa fiarba si sa scada.
Cu 10 minute inainte de a fi gata, pune si rosiile in bulion si usturoiul tocat marunt.
Dupa ce o scoti de la cuptor, presara pe deasupra patrunjel sau marar tocat marunt, dupa preferinta.
Tipul bucatariei
romaneasca