Muschiuletul de porc in vin este un preparat deosebit, pe care il poti pregati pentru mesele din weekend alaturi de cei dragi.
Foto: thewinecellarinsider.com
Timp de preparare
6 ore (marinare)+ 60 minute
Dificultate
Medie
Ingrediente
800 g muschi de porc
200 ml vin alb
sare
piper
boia
ulei de masline
Mod de preparare
Pregateste muschiul de seara, lasandu-l la marinat. Spala muschiuletul, impaneaza-l cu niste catei de usturoi, unge-l cu ulei de masline, sare si boia. Lasa muschiuletul astfel pregatit la frigider, minim 6 ore.
Pune muschiuletul intr-o tava termorezistenta, stropeste-l cu vin si da-l la cuptor, la foc mediu, circa 60 de minute.
Din cand in cand stropeste muschiuletul cu sosul lasat in tava, iar la final, mai adauga putina sare si piper proaspat macinat.
Serveste muschiuletul taiat felii, alaturi de o garnitura de piure si salata de sezon.