Muschi de porc in vin

/ / Modificat: 2012-05-22
Muschi de porc in vin

Muschiuletul de porc in vin este un preparat deosebit, pe care il poti pregati pentru mesele din weekend alaturi de cei dragi.

Foto: thewinecellarinsider.com

Timp de preparare

6 ore (marinare)+ 60 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

800 g muschi de porc

200 ml vin alb

sare

piper

boia

ulei de masline

Mod de preparare

Pregateste muschiul de seara, lasandu-l la marinat. Spala muschiuletul, impaneaza-l cu niste catei de usturoi, unge-l cu ulei de masline, sare si boia. Lasa muschiuletul astfel pregatit la frigider, minim 6 ore.

Pune muschiuletul intr-o tava termorezistenta, stropeste-l cu vin si da-l la cuptor, la foc mediu, circa 60 de minute.

Din cand in cand stropeste muschiuletul cu sosul lasat in tava, iar la final, mai adauga putina sare si piper proaspat macinat.

Serveste muschiuletul taiat felii, alaturi de o garnitura de piure si salata de sezon.

Taguri Fel principal

Articole recomandate

Citeste si despre