Retete culinare - Mancaruri - Pagina 11

Vita in bere

Vita in bere

Vita in bere este un preparat care suna pretentios, dar in realitate, se prepara foarte simplu si reprezinta o idee grozava de vara pentru meniul familiei...

Friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii

Friptura de vita cu sos de rosii este alegerea ideala pentru masa familiei tale, atunci cand esti in lipsa de inspiratie si vrei sa scapi de monotonia care...

7 retete cu rosii

7 retete cu rosii

Rosiile sunt legumele-vedeta ale verii, iar daca te-ai saturat sa le adaugi doar in salate sau in supe sau tocanite claice, este timpul sa le transformi in...

Somon in crusta de aluat

Somon in crusta de aluat

Somonul in crusta de aluat este un preparat savuros, care transforma pestele intr-un deliciu culinar desavarsit. Cu un mix de spanac si branza in...

Pui cu praz si ciuperci

Pui cu praz si ciuperci

Puiul cu praz si ciuperci reprezinta una dintre cele mai rapide si gustoase preparate pentru pranz si cina pe care le poti prepara pentru familia ta.

6 retete pe care le pot face copiii

6 retete pe care le pot face copiii

De indata ce copilul iti demonstreaza ca este suficient de responsabil sa manuiasca corespunzator principalele ustensile de gatit si ca ii place sa...

Oua coapte in cartofi

Oua coapte in cartofi

Ouale coapte in cartofi reprezinta o idee grozava pentru diversificarea meniului de zi cu zi, care are tendinta de a deveni adesea plictisitor. Descopera o...

Piure de cartofi cu unt si hrean

Piure de cartofi cu unt si hrean

Piureul de cartofi cu unt si hrean este o reteta delicioasa, care poate fi servita atat ca garnitura, alaturi de fripturi, dar si ca gustare sau fel...

Piure de cartofi cu cheddar si bacon

Piure de cartofi cu cheddar si bacon

Piureul de cartofi cu cheddar si bacon nu este doar o garnitura, ci poate fi considerat chiar si un fel principal, tinand cont de consistenta lui. Iar...

Muschi in aluat

Muschi in aluat

Muschiul in aluat poate fi la fel de bine un aperitiv, cat si o garnitura si poate fi servit atat cald, cat si rece. Se prepara simplu si este foarte gustos.

Esential in Retete culinare

1 9 10 11 12 13 45