Retete culinare - Mancaruri - Pagina 25

Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

Dovleceii umpluti se pregatesc in mod asemanator cu alte legume umplute (rosii umplute sau ardei umpluti). Acest preparat este foarte des intalnit in...

Fasole verde cu pui

Fasole verde cu pui

Mancarea de fasole verde cu pui este una dintre retetele de sezon, potrivita pentru a fi inclusa intr-o dieta hipocalorica.

Creveti cu branza feta

Creveti cu branza feta

Crevetii cu branza feta se pregatesc dupa regulile bucatariei mediteraneene. Acestia sunt foarte satiosi si nici nu contin prea multe calorii.

Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropelul de pui este una dintre mancarurile clasice din bucataria romaneasca. Se serveste cu mamaliguta calda sau garnitura de piure.

Zacusca

Zacusca

Zacusca este un preparat pe baza de legume, foarte popular in bucataria romaneasca, dar si in bucataria tarilor vecine.

Paella

Paella

Paella este o reteta de inspiratie catalana, pregatita din orez si fructe de mare.

Rulada de carne

Rulada de carne

Rulada de carne se poate pregati pentru o masa la care ai mai multi invitati sau pentru un weekend alaturi de familie.

Esential in Retete culinare