Dovlecei umpluti
Dovleceii umpluti se pregatesc in mod asemanator cu alte legume umplute (rosii umplute sau ardei umpluti). Acest preparat este foarte des intalnit in...
Dovleceii umpluti se pregatesc in mod asemanator cu alte legume umplute (rosii umplute sau ardei umpluti). Acest preparat este foarte des intalnit in...
Mancarea de fasole verde cu pui este una dintre retetele de sezon, potrivita pentru a fi inclusa intr-o dieta hipocalorica.
Crevetii cu branza feta se pregatesc dupa regulile bucatariei mediteraneene. Acestia sunt foarte satiosi si nici nu contin prea multe calorii.
Ostropelul de pui este una dintre mancarurile clasice din bucataria romaneasca. Se serveste cu mamaliguta calda sau garnitura de piure.
Zacusca este un preparat pe baza de legume, foarte popular in bucataria romaneasca, dar si in bucataria tarilor vecine.
Mancarea de ardei si rosii cu orez este una dintre mancarurile de vara, care se prepara foarte rapid.
Ochiurile romanesti cu sos de branza telemea se pregatesc destul de usor, dimineata, la micul-dejun.
Rulada de carne se poate pregati pentru o masa la care ai mai multi invitati sau pentru un weekend alaturi de familie.
Gabriel Cotabita a murit!
Bucuresti, orasul cu 5 targuri de Craciun: De la cel mai mare brad hibrid la...
HOROSCOP 19 noiembrie 2024. Pluto, planeta transformarii, intra in Varsator
Sarbatoare 21 noiembrie 2024: Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Prima zi...
Sarbatoare azi, 21 noiembrie - Intrarea Maicii Domnului in Biserica....
Mai multe noutati