File de vita in foietaj (muschi de vita Wellington)
Fileul de vita in foietaj (cunoscut si sub denumirea de muschi de vita Wellington) este un preparat sofisticat, cu un grad ridicat de complexitate.
Fileul de vita in foietaj (cunoscut si sub denumirea de muschi de vita Wellington) este un preparat sofisticat, cu un grad ridicat de complexitate.
Dovleceii umpluti se pregatesc in mod asemanator cu alte legume umplute (rosii umplute sau ardei umpluti). Acest preparat este foarte des intalnit in...
Mancarea de fasole verde cu pui este una dintre retetele de sezon, potrivita pentru a fi inclusa intr-o dieta hipocalorica.
Crevetii cu branza feta se pregatesc dupa regulile bucatariei mediteraneene. Acestia sunt foarte satiosi si nici nu contin prea multe calorii.
Ostropelul de pui este una dintre mancarurile clasice din bucataria romaneasca. Se serveste cu mamaliguta calda sau garnitura de piure.
Zacusca este un preparat pe baza de legume, foarte popular in bucataria romaneasca, dar si in bucataria tarilor vecine.
Mancarea de ardei si rosii cu orez este una dintre mancarurile de vara, care se prepara foarte rapid.
Ochiurile romanesti cu sos de branza telemea se pregatesc destul de usor, dimineata, la micul-dejun.
Motivul pentru care Gabriela Cristea a inscris-o pe fiica cea mare la o...
Zodiile care atrag banii ca un magnet in 2025. Au noroc cu carul!
O fetita de 2 ani a murit in urma unui accident stupid, la o presupusa cresa...
Profesorii si elevii cu simptome respiratorii sa nu vina la scoala si sa se...
Victor Ponta si Daciana Sarbu au divortat dupa 19 ani de casnicie! Au doi...
Mai multe noutati