Galuste de ficat
Galustele de ficat se servesc fie ca fel principal, fie se pastreaza in supa si se servesc cu crutoane de paine alaturi.
Galustele de ficat se servesc fie ca fel principal, fie se pastreaza in supa si se servesc cu crutoane de paine alaturi.
Pilaful de orez cu prune afumate este unul dintre felurile de mancare specifice bucatariei regionale muntenesti.
Shaorma este un preparat specific bucatariei arabesti, care se comercializeaza in fast-fooduri. Daca ai reteta potrivita, poti pregati shaorma chiar la...
Orezul cu creveti se serveste ca fel principal, la cina sau la pranza, dupa preferinta.
Salaul in crusta de bere se poate pregati pentru o cina usoara, alaturi de cei dragi. Aceasta reteta ofera o alternativa gustoasa a modului clasic in care...
Cartofii cu rozmarin se pot servi ca garnitura, langa friptura preferata, insa pot fi consumati si simpli, alaturi de o salata de vara.
Andreea Balan si George Burcea, impreuna la serbarea de Craciun a fiicei lor
Unde iesim cu copiii weekend-ul acesta. Patinoar gratuit, intalniri cu Mos...
Drama Laviniei Milosovici. Fiica ei a murit la doar 4 ani: „La mine,...
Laura Cosoi, mesaj sfasietor la un an de la moartea mamei sale: „Nu am...
Cum isi educa Gina Pistol si Smiley fiica: „Am vorbit ca si cu un om normal...
Mai multe noutati