Galuste de ficat
Galustele de ficat se servesc fie ca fel principal, fie se pastreaza in supa si se servesc cu crutoane de paine alaturi.
Galustele de ficat se servesc fie ca fel principal, fie se pastreaza in supa si se servesc cu crutoane de paine alaturi.
Pilaful de orez cu prune afumate este unul dintre felurile de mancare specifice bucatariei regionale muntenesti.
Shaorma este un preparat specific bucatariei arabesti, care se comercializeaza in fast-fooduri. Daca ai reteta potrivita, poti pregati shaorma chiar la...
Orezul cu creveti se serveste ca fel principal, la cina sau la pranza, dupa preferinta.
Salaul in crusta de bere se poate pregati pentru o cina usoara, alaturi de cei dragi. Aceasta reteta ofera o alternativa gustoasa a modului clasic in care...
Cartofii cu rozmarin se pot servi ca garnitura, langa friptura preferata, insa pot fi consumati si simpli, alaturi de o salata de vara.
HOROSCOP SAPTAMANAL: 18-24 noiembrie 2024. Pluto, planeta renasterii, se muta...
Avertizare meteo de ninsori abundente si temperaturi scazute! Un vortex polar...
HOROSCOP 19 noiembrie 2024. Pluto, planeta transformarii, intra in Varsator
Bucuresti, orasul cu 5 targuri de Craciun: De la cel mai mare brad hibrid la...
Sarbatoare 21 noiembrie 2024: Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Prima zi...
Mai multe noutati