
Ostropel de pui
Ostropelul de pui este una dintre mancarurile clasice din bucataria romaneasca. Se serveste cu mamaliguta calda sau garnitura de piure.
Ostropelul de pui este una dintre mancarurile clasice din bucataria romaneasca. Se serveste cu mamaliguta calda sau garnitura de piure.
Zacusca este un preparat pe baza de legume, foarte popular in bucataria romaneasca, dar si in bucataria tarilor vecine.
Mancarea de ardei si rosii cu orez este una dintre mancarurile de vara, care se prepara foarte rapid.
Ochiurile romanesti cu sos de branza telemea se pregatesc destul de usor, dimineata, la micul-dejun.
Rulada de carne se poate pregati pentru o masa la care ai mai multi invitati sau pentru un weekend alaturi de familie.
Tocana dietetica cu carne se poate pregati atunci cand tii un regim alimentar proteic sau iti doresti o alimentatie mai sanatoasa.
Sote-ul de fasole verde este foarte gustos si se poate servi atat ca garnitura, cat si ca fel de sine statator.
Legumele asortate cu smantana reprezinta una dintre retetele rapide, de vara.
Cea mai norocoasa zi din an pentru fiecare zodie
Fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, indragostita lulea! Cine este...
Cumpana mare pentru cinci zodii in martie 2025
7 semne subtile ca ai un copil geniu. Comportamente pe care sa le observi
Deea Maxer despre cea de-a treia sarcina: „Dupa divort, am luat in calcul...
Mai multe noutati