Retete culinare - Mancaruri - Pagina 30

Paine cu masline

Paine cu masline

Painea cu masline este mult mai gustoasa comparativ cu painea obisnuita si nici nu este foarte greu de preparat.

Ciabatta

Ciabatta

Ciabatta este o paine de inspiratie italiana, al carei nume provine de la forma sa alungita.

Somon la cuptor

Somon la cuptor

Somonul la cuptor este un preparat delicios, care poate fi pregatit in zilele de vara, fiindca nu este nevoie sa stai prea mult in bucatarie.

Cordon bleu

Cordon bleu

Cordon bleu reprezinta denumirea data unui snitel special, preluat din bucataria franceza, umplut cu sunca si cascaval.

Chateaubriand

Chateaubriand

Chateaubriand este denumirea oferita pentru o reteta de muschi de vita la gratar din bucataria franceza.

Cartofi a la Provence

Cartofi a la Provence

Cartofii a la Provence, dupa cum arata chiar si denumirea lor, reprezinta o reteta de cartofi aromati cu ierburi provensale.

Foie gras

Foie gras

Foie gras este denumirea unei retete din ficat de rata sau gasca. Specific este faptul ca pasarile au fost crescute si ingrasate in conditii speciale,...

Pilaf cu ciuperci si bacon

Pilaf cu ciuperci si bacon

Pilaful poate fi reinventat intr-o multime de retete, in functie de inspiratia de moment si de ingredientele pe care le ai in casa.

Esential in Retete culinare