Paine cu masline
Painea cu masline este mult mai gustoasa comparativ cu painea obisnuita si nici nu este foarte greu de preparat.
Painea cu masline este mult mai gustoasa comparativ cu painea obisnuita si nici nu este foarte greu de preparat.
Ciabatta este o paine de inspiratie italiana, al carei nume provine de la forma sa alungita.
Somonul la cuptor este un preparat delicios, care poate fi pregatit in zilele de vara, fiindca nu este nevoie sa stai prea mult in bucatarie.
Cordon bleu reprezinta denumirea data unui snitel special, preluat din bucataria franceza, umplut cu sunca si cascaval.
Chateaubriand este denumirea oferita pentru o reteta de muschi de vita la gratar din bucataria franceza.
Cartofii a la Provence, dupa cum arata chiar si denumirea lor, reprezinta o reteta de cartofi aromati cu ierburi provensale.
Foie gras este denumirea unei retete din ficat de rata sau gasca. Specific este faptul ca pasarile au fost crescute si ingrasate in conditii speciale,...
Din cand in cand, poti sa-i rasfeti pe cei dragi cu un preparat sofisticat, cum este pieptul de rata cu sos de portocale.
Pilaful poate fi reinventat intr-o multime de retete, in functie de inspiratia de moment si de ingredientele pe care le ai in casa.
Andreea Balan si George Burcea, impreuna la serbarea de Craciun a fiicei lor
Unde iesim cu copiii weekend-ul acesta. Patinoar gratuit, intalniri cu Mos...
Concerte la toate targurile de Craciun din Bucuresti, in weekendul 20-22...
Drama Laviniei Milosovici. Fiica ei a murit la doar 4 ani: „La mine,...
Program Patinoar Berceni Arena, in saptamana 18-22 decembrie. Intrarea este...
Mai multe noutati