Retete culinare - Mancaruri - Pagina 38

Pastrav cu migdale

Pastrav cu migdale

Reteta de pastrav cu migdale este ideala pentru a fi servita la masa de seara, alaturi de cei dragi.

Pastrav in folie, la gratar

Pastrav in folie, la gratar

Pastravul preparat in folie, pe gratar este una dintre retetele simple, dar foarte apreciate de toti iubitorii de peste.

Pastrav cu miez de nuci

Pastrav cu miez de nuci

Pastravul cu miez de nuca reprezinta un preparat sofisticat, a carui pregatire nu dureaza mai mult de o ora.

Pastrav cu ciuperci, la cuptor

Pastrav cu ciuperci, la cuptor

Pestele la cuptor se pregateste destul de simplu, iar daca ii imbogatesti gustul cu un sos de ciuperci, toata familia se va aduna in jurul mesei.

Sufleu de conopida

Sufleu de conopida

Ii poti pacali pe micutii mofturosi sa manance mai multe legume daca le pregatesti retete apetisante, iar sufleul de conopida este una dintre acestea.

Sufleu de cascaval

Sufleu de cascaval

Sufleurile sunt preparate calde, extrem de apreciate in bucataria de inspiratie franceza. Iata reteta de sufleu de cascaval.

Pizza Quatro Formaggi

Pizza Quatro Formaggi

Pizza Quatro Formaggi este un tip clasic de pizza italiana si un rasfat culinar pentru iubitorii de branzeturi si condimente delicioase!

Cartofi ardelenesti cu smantana

Cartofi ardelenesti cu smantana

Retele ardelenesti sunt recunoscute pentru bogatia de arome, dar si numarul mare de calorii. Recomandam astazi cartofii ardelenesti cu smantana.

Coq au vin (cocos cu vin)

Coq au vin (cocos cu vin)

Coq au vin (cocos cu vin) este o reteta frantuzeasca, pe care o poti prepara oricand acasa pentru a-ti rasfata familia sau invitatii!

Esential in Retete culinare