Paste cu carne

/ / Modificat: 2013-04-08
Paste cu carne

Pastele cu carne se numara printre cele mai versatile si simple retete inspirate de bucataria italiana.

Timp de preparare

25 minute

Dificultate

Medie

Ingrediente

300 g paste

la alegere 250 g carne porc (alt tip de carne)

3-4 catei usturoi

1 ceapa

2 linguri sos tomate

1 lingura ulei

sare

piper

verdeata

Mod de preparare

Pune pastele la fiert in apa cu sare, potrivit indicatiilor de pe ambalaj.

Toaca ceapa si usturoiul marunt, apoi pune-le la calit in ulei incins. Adauga si carnea taiata bucatele mici, apoi acopera totul cu o ceasca de apa si lasa ingredientele sa fiarba la foc mic.

Dupa ce carnea a fiert, adauga sare si piper, apoi pune si sosul de tomate. Scurge pastele de apa si amesteca-le cu sosul din carne. Lasa totul la foc mic, inca 5 minute.

Serveste pastele cu carne cu verdeata proaspata tocata deasupra.

Tipul bucatariei

Italiana

Taguri Paste Carne Fel principal

Articole recomandate

Citeste si despre