Pastrav a la venitienne

/ / Modificat: 2012-07-05
Pastrav a la venitienne

Pastravul a la venitienne se prepara destul de usor, fiind o alternativa satioasa si rapida pentru masa de seara.

Foto: coquinaris.wordpress.com

Timp preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

4 pastravi medii

2 linguri unt

1 lingurita sare

1 lingurita piper

1 lingurita menta

1 lingurita rozmarin, tocat

2 catei usturoi

ulei de masline

pesmet

Mod de preparare

Amesteca foarte bine untul cu sarea, piperul macinat, menta, rozmarinul si usturoiul. Umple pestii cu acest amestec de unt.

Pune pestii intr-un vas termorezistent si da-i la frigider, dupa ce i-ai stropit in prealabil cu putin ulei de masline.

Tavaleste pastravii prin pesmet, apoi pune-i la copt, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, la 180 de grade, circa 20 de minute.

Serveste pastravii cu garnitura de cartofi natur sau chiar mamaliguta calda.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Pastrav Fel principal

Articole recomandate

Citeste si despre