Pentru o alimentatie sanatoasa, pentru copilul tau, dar si pentru restul familiei, pestele ar trebui consumat cel putin de 3 ori pe saptamana, fiind bogat in Omega-3, vitamina D si seleniu, are un continut ridicat de proteine si scazut in grasimi saturate.
Iar daca cand esti in cautarea unei retete rapide, dar si gustoase, ar trebui incercata reteta de pastrav, pe care o poti prepara chiar alaturi de micutul tau.
Timp de preparare: 45 min
Ingrediente:
- Mazare (congelata)
- Baby carrots (congelati)
- Felii de ardei rosu
- Rondele de praz
- Feliute de usturoi
- Rosii cherry
- Piper
- Busuioc proaspat
- Verdeturi de Provence
- Felii de lamaie
- Ulei de masline
Mod de preparare:
Pestele eviscerat, spalat si uscat l-am masat pe toate partile cu ulei de masline si condimente, l-am asezat pe foaie de copt, l-am umplut cu legume (am pus legume si pe langa el), apoi l-am sigilat bine in foaia de copt.
L-am pus in tava si l-am introdus in cuptorul preincălzit, la foc potrivit, circa 30 de minute. L-am servit cu garnitura de bulgur cu legume.
Un deliciu!