Penne cu spanac si bacon

/ / Modificat: 2017-04-26
Penne cu spanac si bacon

Delicioasele penne cu spanac si bacon sunt atat de apetisante, incat poti convinge si cel mai mofturos degustator sa dea o sansa spanacului. Le prepari imediat, in orice anotimp, de fiecare data cand vrei ca familia ta sa se bucure de o cina gustoasa si sanatoasa.

Timp de preparare: 25 de minute

Dificultate: redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de paste penne
  • 5 felii de sunca presata sau bacon, taiate fasii
  • 30 ml ulei de masline extravirgin 
  • 5 rosii uscate 
  • 3 catei de usturoi, taiati rondele 
  • 1 pachet de spanac congelat
  • sare si piper, dupa gust

Mod de preparare

Pune pastele la fiert, conform instructiunilor de pe pachet. Separat, incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare si prajeste sunca pana devine crocanta. Scoate-o pe un servetel si adauga in tigaie usturoiul tocat. Dupa un minut, pune si rosiile uscate si spanacul decongelat si scurs bine.

Amesteca timp de 3-4 minute, pana cand ingrediente se inmoaie vizibil. Toarna peste acest amestec pastele fierte si o ceasca din apa in care le-ai pregatit. Lasa totul pe foc pana cand scade lichidul complet si adauga sunca prajita. Asezoneaza cu sare si piper si serveste pastele imediat.

Taguri Retete paste Retete spanac

Articole recomandate

Citeste si despre