Penne cu ton

/ / Modificat: 2013-11-15
Penne cu ton

Pennele cu ton sunt perfecte pentru cina. Sunt satioase, cremoase si se pregatesc foarte usor. In plus au o aroma incantatoare, iar tonul contine numeroase substante nutritive.

Timp de preparare

35 min  

Dificultate

usor

Ingrediente

400 g paste

300 g ton in ulei

3 rosii

1 ceapa mare

1 lingura de bulion

80 g masline

1 lingurita de otet

sare, zahar si oregano  

Mod de preparare

  Pune pennele la fiert cu putina sare pentru 8 minute. Intre timp, caleste ceapa taiata julien impreuna cu tonul si adauga peste ele apa cat sa le acopere.

Lasa-le sa fiarba aproximativ 10 minute, apoi adauga rosiile taiate felii subtiri, bulionul, o lingurita de otet, una de zahar si oregano si mai lasa compozitia sa fiarba 4 minute.

Scurge pennele bine, apoi amesteca-le cu sosul de ton. Serveste pennele cu ton calde, presarate cu parmezan si cu putina verdeata proaspata.

Taguri Retete paste

Articole recomandate

Citeste si despre