Penne Quatro Formaggi este o reteta italieneasca de paste care te face sa te lingi pe degetele, de gustoasa ce este! Un deliciu si rasfat pentru intreaga familie, pastele cu patru tipuri de branza sunt unele dintre cele mai sanatoase si apreciate retete italienesti!
Timp de preparare
25 min.
Dificultate
usor
Ingrediente
200 g penne
4 feluri de branza (cascaval, branza de burduf, cu mucegai, mozarella - cate 70 g din fiecare)
3 linguri de smantana
2 lingura de unt
sare
piper
Mod de preparare
Pune pastele la fiert, in apa clocotita cu sare. Urmareste instructiunile de pe cutie pentru a afla cat trebuie sa le lasi.
Intr-o tigaie, pune untul la topit si adauga, pe rand, fiecare tip de branza, inclusiv smantana. Pune sare si piper, dupa gust, si lasa branzeturile sa se topeasca si sa se amestece.
Dupa ce au fiert pastele, strecoara-le si toarna-le peste sosul de branza. Amesteca-le bine.
Se servesc fierbinti
Tipul bucatariei
italieneasca