Peste cu rosii coapte

/ / Modificat: 2012-08-07
Peste cu rosii coapte

Cel putin o data pe saptamana este recomandat sa mancati peste. Noi va oferim o reteta de sezon, cu rosii coapte si usturoi, foarte gustoasa si simpla.

Timp de preparare

60 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1 kg file peste

1 lingura ulei

4-5 rosii mici

3 catei de usturoi

sare

piper

busuioc proaspat

Mod de preparare

Pune pestele la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, apoi lasa-l cateva minute sa se rumeneasca pe fiecare parte.

Separat, pune rosiile taiate felii pe un gratar si lasa-le sa se coaca.

Piseaza usturoiul si adauga-l peste peste, pune si busuiocul in tigaie, apoi potriveste de gust cu sare si piper.

Serveste pestele cu sosul lasat, alaturi de rosiile coapte.

Trucuri

Poti servi pestele simplu sau cu o garnitura de cartofi natur sau dovlecei prajiti.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Peste

Articole recomandate

Citeste si despre