Piept de pui in sos de caise

/ / Modificat: 2013-10-30
Piept de pui in sos de caise

Pieptul de pui in sos de caise este o mancare perfecta pentru o cina in familie. Are o aroma deosebita, se prepara foarte usor si este savuros.

Timp de preparare

 35 minute

Dificultate

 usor

Ingrediente

400 g piept de pui

90 g migdale

6-7 caise

60 g pasta tomata

3 linguri de zahar brun

1 lingurita de mustar

1 lingura zeama de lamaie

sare

Mod de preparare

Spala bine caisele si taie-le cubulete. Pune-le intr-un blender si adauga peste ele zaharul brun, zeama de lamaie, mustarul si pasta tomata. Mixeaza-le bine. Taie fasii pieptul de pui si asezoneaza-l cu sare dupa gust. Unge carnea de pui cu pasta de caise.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si asaza pieptul de pui intr-un vas termorezistent. Acopera vasul cu o folie de aluminiu si baga puiul la cuptor, la foc mediu, pentru 25 de minute. Cand este aproape gata, indeparteaza folia si presara peste pui si migdalele.

Taguri Piept de pui Retete pui Retete sosuri

Articole recomandate

Citeste si despre