Pilaful cu carne este un pranz ideal pentru micutul tau. Se prepara usor si rapid si va fi cu siguranta apreciat nu doar de cei mici.
Timp de preparare
40 min
Dificultate
Usor
Ingrediente
100 g carne de pasare
40 g orez
15 g morcov
150 ml supa de legume
patrunjel si marar verde
10 g unt
Mod de preparare
Spala bine carnea si taie-o bucatele mici, dupa care pune-o la fiert timp de 15 minute, pana se inmoie bine. Curata si spala bine morcovul, apoi da-l pe razatoare si adauga-l peste carnea care fierbe.
Curata orezul de eventualele impuritati, spala-l si inabusa-l in 5 grame de unt, apoi adauga-l in apa in care a fiert carnea si morcovii, insa strecoar-o inainte.
Pune orezul la cuptor timp de 30 de minute si adauga carnea, restul de unt, patrunjelul si mararul taiate marunt.