Pui cu blue cheese

/ / Modificat: 2013-06-30
Pui cu blue cheese

Vrei sa pregatesti familiei tale un preparat delicios pentru cina, insa te-ai saturat de banalele fripturi? Nu ezita sa prepari un savuros pui cu blue cheese, care va da o aroma incantatoare mancarii si va fi apreciat de intrega familie.

Timp de preparare

30 min

Dificultate

usor

Ingrediente

500 g piept de pui

100 ml de supa de pui

150 g de blue cheese

2 catei de usturoi

200 ml de smantana

ulei

sare si piper

Mod de preparare

Spala si curata bine pieptul de pui. Taie-l bucatele mai mici, asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust si prajeste-l putin pe ambele parti, la foc mediu.

Adauga peste el supa de pui si lasa-le sa fiarba aproximativ 15 minute. Separat, intr-o tigaie amesteca smantana cu usturoiul, lasa-le sa fiarba putin, apoi adauga si blue cheese, pe care trebuie sa o farami inainte.

Mai lasa sosul cateva minute pe foc si adauga si carnea de pui. La final, mai adauga sare si piper daca mai este nevoie.

Serveste puiul cu blue cheese cu rosii coapte, ciuperci prajite sau paste.

Taguri Retete pui Retete cu branza

Articole recomandate

Citeste si despre