Puiul cu lapte de cocos este un preparat savuros, cremos si satios. Este ideal pentru mesele in familie.
Foto: muchmorethanahomemaker.blogspot.ro
Timp de preparare
50 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
5 g chimion macinat
5 g piper
5 g turmeric
5 g coriandru macinat
4 piepti de pui
20 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
3 g ghimbir ras
2 ardei iuti tocati
2 catei de usturoi
3 rosii tocate
400 ml lapte de cocos
patrunjel tocat
sare
Mod de preparare
Intr-un bol amesteca chimionul, piperul, turmericul si coriandrul. Adauga in bol pieptii de pui si asezoneaza cu sare si piper. Amesteca totul bine.
Incinge putin ulei de masline si adauga puiul. Lasa pe foc timp de 15 minute pe fiecare parte. Cand este bine facut, ia puiul de pe foc.
Incinge restul de ulei. Adauga ceapa, ghimbirul, ardeii si usturoiul si caleste timp de 5 minute. Adauga apoi si rosiile si mai lasa 10 minute pe foc. Toarna laptele de cocos si amesteca. Mai lasa cateva minute pe foc. Adauga in tigaie si puiul si mai lasa pe foc 10 minute.
Serveste cu patrunjel tocat.