Puiul cu legume la tigaie se pregateste in aproximativ o jumatate de ora, asa ca nu ai nicio scuza sa nu incerci aceasta reteta delicioasa. Contine cele mai nutritive legume si te scoate din incurcatura atunci cand nu stii ce sa mai pregatesti la pranz sau cina.
Timp de preparare: 30 minute
Dificultate: Usor
Ingrediente
- 600 g piept de pui, dezosat
- 1 ceapa medie
- 1 ardei gras rosu
- 3-4 rosii
- 2 morcovi
- 2 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- verdeata (marar, patrunjel)
Mod de preparare
Taie pieptul de pui fasii si pune-l la prajit intr-o tigaie in care ai incins uleiul. Adauga sare si piper si lasa fasiile de piept de pui sa se rumeneasca, circa 5 minute. Adauga morcovii taiati bastonase, ceapa rondele si ardeiul gras, taiat juliene.
Taie rosiile in sferturi si pune-le peste restul ingredientelor. Lasa mancarea la foc mic, circa 20 de minute.
Serveste acest preparat fierbinte, cu verdeata proaspata presarata deasupra. Potriveste de gust cu sare si piper, daca mai este nevoie.
Trucuri: Daca iti place mancare picanta, poti toca un ardei iute si il poti adauga in acest preparat.