Pui cu mazare in sos de lapte

/ / Modificat: 2012-07-06
Pui cu mazare in sos de lapte

Mancarica de mazare cu piept de pui este foarte indragita de cei mici, iar daca urmezi reteta noastra, micutul tau va fi incantat. O reteta deosebita de pui cu mazare in sos de lapte.

Foto: petitchef.ro

Timp de preparare

50 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

200 g piept de pui

1 ceapa mica rosie

400 g mazare congelata (sau borcan)

200 ml lapte

2 linguri faina

4 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare

Caleste ceapa tocata marunt intr-o tigaie in care ai pus jumatate din cantitatea de ulei, adauga apoi mazarea congelata si apa cat sa acopere mazarea.

Lasa totul la fiert, iar intre timp, trage pieptul de pui la tigaie, in restul de ulei ramas. Trebuie ca pieptul de pui sa fi fost taiat fasii si dat prin faina.

Dupa ce pieptul de pui s-a rumenit, adauga usor laptele si lasa sa scada. Toarna peste sosul de lapte si mazarea fiarta, potriveste de gust cu putina sare si piper si mai lasa 3-4 minute sa scada.

Tipul bucatariei

Internationala

Taguri Pui Mazare

Articole recomandate

Citeste si despre