Pui cu parmezan

/ / Modificat: 2014-10-20
Pui cu parmezan

Puiul cu parmezan este o reteta italieneasca delicioasa, pe care o poti improviza din cateva ingrediente oricand esti lipsita de idei in bucatarie. Surprinde-ti musafirii, dar si familia cu o reteta aparte de pollo ala parmigianna!

Timp de preparare

  35 min.

Dificultate

usor

Ingrediente

4 buc. piept de pui taiat felii

3-4 linguri ulei de masline

200 g parmezan ras

2-3 catei de usturoi

1 pahar de iaurt

1 lingurita de cimbru uscat

1 legatura patrunjel proaspat tocat

sare

piper

Mod de preparare

Asezoneaza carnea cu sare, piper si cimbru. Separat, prepara un dressing amestecand intr-un bol uleiul de masline, iaurtul, usturoiul pisat, patrunjelul, sarea si piperul. Tavaleste fiecare bucata de pui prin acest sos, apoi prin parmezanul ras si asaza-le pe toate intr-un vas termorezistent tapetat cu unt sau ulei.

Baga tava la cuptor in jur 20 de minute, pana cand puiul este facut, iar parmezanul gratinat.

Taguri Retete pui

Articole recomandate

Citeste si despre