Pui cu smantana si tarhon

/ / Modificat: 2013-07-19
Pui cu smantana si tarhon

Vrei sa prepari familiei tale un pranz delicios si cremos? Iti recomandam o reteta savuroasa de pui cu smantana si tarhon, care se pregateste rapid si usor.

Timp de preparare

40 min  

Dificultate

usor  

Ingrediente

400 g piept de pui

300 g smantana

2 cepe

1 catel de usturoi

2 linguri de unt

1 lingura de tarhon

sare si piper

Mod de preparare

  Spala bine carnea de pui si tai-o bucatele micute, apoi caleste-o putin intr-o tigaie cu unt incins. Dupa ce s-a rumenit carnea, adauga peste ea si ceapa taiata julien.

Cand se inmoaie ceapa, toarna apa peste carne si lasa compozitia sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Cand este aproape gata, adauga smantana si lasa amestecul sa mai fiarba cateva minute.

La final condimenteaza cu tarhon, sare si piper dupa gust. Serveste puiul cu smantana si tarhon cald, presarat cu verdeata deasupra sau cu garnitura de sparanghel si orez.

Taguri Retete pui

Articole recomandate

Citeste si despre