Puiul cu vinete este un preparat savuros, plin de aroma. Este ideal pentru mesele in familie. Se prepara rapid si este foarte sanatos.
Timp de preparare
40 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
1 vanata
40 ml ulei de masline
3 piepti de pui dezosati
400 g rosii din conserva
250 g mozzarella
80 g parmezan ras
busuioc proaspat
sare
piper
Mod de preparare
Taie vanata in felii. Aranjeaza feliile de vanata intr-o tava. Stropeste cu ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptor pentru 20 de minute.
Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline. Taie carnea de pui cubulete si asezoneaza cu sare si piper. Adauga carnea de pui in tigaia incinsa si prajeste timp de 2 minute pe fiecare parte.
Unge cu ulei o tava. Aseaza o treime din feliile de vanata. Adauga jumatate din carnea de pui, jumatate din rosii si mozzarella si un sfert din parmezanul ras.
Repeta operatiunea. Adauga si busuioc pe fiecare strat. Ultimul strat trebuie sa fie format din feliile de vanata. Presara restul de parmezan si stropeste cu ulei de masline. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.