Pui cu vinete

/ / Modificat: 2012-08-28
Pui cu vinete

Puiul cu vinete este un preparat savuros, plin de aroma. Este ideal pentru mesele in familie. Se prepara rapid si este foarte sanatos.

Timp de preparare

40 minute

Dificultate

Usor

Ingrediente

1 vanata

40 ml ulei de masline

3 piepti de pui dezosati

400 g rosii din conserva

250 g mozzarella

80 g parmezan ras

busuioc proaspat

sare

piper

Mod de preparare

Taie vanata in felii. Aranjeaza feliile de vanata intr-o tava. Stropeste cu ulei de masline si asezoneaza cu sare si piper. Da tava la cuptor pentru 20 de minute.

Intr-o tigaie incinge putin ulei de masline. Taie carnea de pui cubulete si asezoneaza cu sare si piper. Adauga carnea de pui in tigaia incinsa si prajeste timp de 2 minute pe fiecare parte.

Unge cu ulei o tava. Aseaza o treime din feliile de vanata. Adauga jumatate din carnea de pui, jumatate din rosii si mozzarella si un sfert din parmezanul ras.

Repeta operatiunea. Adauga si busuioc pe fiecare strat. Ultimul strat trebuie sa fie format din feliile de vanata. Presara restul de parmezan si stropeste cu ulei de masline. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.

Taguri Pui Vinete Ulei de masline Piept de pui Rosii Parmezan Busuioc

Articole recomandate

Citeste si despre