Pui provensal

/ / Modificat: 2014-05-08
Pui provensal

Puiul provensal este o mancare gustoasa, ideala pentru masa de pranz. Cu un amestec de arome delicios si cu fragezimea sa, puiul provensal ii va cuceri cu gustul sau deosebit pe toti membrii familiei tale.

Timp de preparare

 45 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

 1 pui

2 linguri de ulei de floarea-soarelui

2 cepe medii

1 catel de usturoi

1 lingura de faina

120 ml supa de pui

300 g rosii la cutie

2 lingurite de ierburi aromatice

sare

piper negru macinat

Mod de preparare

Taie puiul bucatele mai mici si foloseste aripile pentru a prepara supa. Incinge ulei intr-o cratita si caleste carnea de pui aproximativ 5 minute, pana cand se rumeneste putin. Adauga peste ceapa, usturoiul taiate marunt si mai lasa compozitia pe foc 3 minute.

Adauga treptat si faina, supa de pui, rosiile si ierburile. Lasa amestecul pe foc aproximativ 30 de minute, apoi asezoneaza-l cu sare si piper dupa gust.

Serveste puiul provensal simplu, cu orez sau cu cartofi. 

Taguri Retete pui Pui

Articole recomandate

Citeste si despre