Pulpele de pui a la Tripoli reprezinta unul dintre preparatele de baza din bucataria libaneza.
Timp de preparare
60 minute
Dificultate
Mediu
Ingrediente
1 kg pulpe inferioare de pui
1 lamaie
1 lingurita praf scortisoara
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita coriandru macinat
1/2 lingurita nucsoara macinata
2 catei usturoi
sare
2 linguri ulei de masline
Mod de preparare
Spala pulpele de pui, apoi presara deasupra lor sarea si celelalte condimente.
Pune pulpele de pui la prajit, in putin ulei de masline si lasa-le sa se rumeneasca la foc mediu.
Dupa ce pulpele devin aurii, scoate-le din tigaie si aseaza-le intr-o tava. Stropeste pulpele cu zeama de la o lamaie si presara deasupra lor usturoiul maruntit.
Pune pulpele la copt, la 180 de grade, circa 20 de minute.
Tipul bucatariei
Libaneza