Rocambole cu pui

/ / Modificat: 2014-10-20
Rocambole cu pui

Rocambole este o rulada braziliana delicioasa, care iti ofera posibilitatea de a gati puiul intr-un mod inedit. iata o reteta perfecta pentru atunci cand ai musafiri nepoftiti sau cand vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat special.

Timp de preparare

60 min.

Dificultate

medie

Ingrediente

Aluat:

150 g unt

1 lingurita de bicarbonat de sodiu

200 g faina

Umplutura:

500 g piept pui prajit

220 g ricotta

1 ceapa

2 catei de usturoi

4 linguri ulei de masline

100 g amidon porumb

1 lingurita sare

250 ml lapte  

Mod de preparare

Toaca marunt puiul, ceapa si usturoiul. Intr-o tava cu putin ulei, caleste ceapa si usturoiul, apoi adauga puiul si asezoneaza totul cu sare si piper. Separat, amesteca amidonul cu laptele intr-un bol si adauga-l in tigaie. Amesteca pana cand compozitia se ingroasa. Stinge focul, adauga branza si lasa umplutura sa se raceasca.

Amesteca toate ingredientele pentru aluat pana devine fraged. Intinde aluatul cu sucitorul, adauga umplutura si ruleaza foaia, pana obtii o rulada. Pune rulada in tava tapetata cu hartie de copt, unge-o cu galbenus de ou si coace-o la 180 de grade celsius, in jur de 35-40 de minute.

Taguri Retete pui

Articole recomandate

Citeste si despre