Rosii umplute cu carne

/ / Modificat: 2013-04-17
Rosii umplute cu carne

Pentru ca tot se apropie zilele calduroase si insorite, este momentul sa introduci si in meniul tau zilnic si legumele. O gustare excelenta pentru pranz ar fi rosiile umplute cu carne. Se prepara usor si rapid si sunt foarte gustoase.

Timp de preparare

 40 min

Dificultate

 usor

Ingrediente

500 g carne de porc tocata

1 kg de rosii

200 g orez

sare

ulei

cimbru

patrunjel

marar verde

ceapa

faina

1 ou

smantana  

Mod de preparare

Spala bine rosiile, fa-le un capacel in partea de sus si scoate-le miezul.

Taie ceapa marunt si pune-o la calit, adauga carnea tocata, orezul, condimentele si miezul tocat marunt de la rosii. Adauga peste ele putina apa si lasa-le sa se innabuse.

Unge o tava cu ulei sau unt si asaza rosiile umplute cu compozitia de carne, orez si miez de rosii si pune-le la loc capacelele. Toarna doua cani de apa peste ele si la lasa-le la cuptor 30 de minute.

Rosiile umplute cu carne se servesc calde, cu branza rasa sau smantana.

Sursa foto: retetepascupas.ro

Taguri Retete rosii Retete carne

Articole recomandate

Citeste si despre