Sparanghel la tigaie cu unt si usturoi

/ / Modificat: 2013-11-22
Sparanghel la tigaie cu unt si usturoi

Sparanghelul la tigaie cu unt si usturoi este o mancare delicioasa, care se pregateste usor si te incanta cu aromele sale imbietoare.

Timp de preparare

25 min

Dificultate

usor

Ingrediente

1 buchet de sparanghel

25 g unt

2 catei de usturoi

1 lamaie

1 legatura de patrunjel

sare si piper

Mod de preparare

Incinge untul intr-o tigaie medie si caleste sparanghelul, curatat de partea lemnoasa si taiat bucatele micute, aproximativ 3 minute. Ia tigaia de pe foc si stropeste sparanghelul cu zeama de lamaie si condimenteaza-l cu sare si piper dupa gust.

La final presara peste el si usturoiul zdrobit si amesteca bine compozitia. Serveste sparanghelul la tigaie cu unt si usturoi cald, cu garnitura de orez, cuscus, paste sau paine de casa proaspata si decorat din plin cu patrunjel tocat marunt.

Articole recomandate

Citeste si despre