Ingrediente pentru 4 portii
6 felii Sunca Martinel
400 g paste (ex. paste tip spirala)
800 g spanac
unt sau smantana
sare
Se mai poate adauga: nucsoara, branza pentru gratinat.
Timp de pregatire
aproximativ 30 minute
Mod de preparare
Paste
Fierbeti pastele in multa apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.
Spanacul
Spalati bine frunzele de spanac si introduceti-le intr-o oala cu apa fierbinte cu putina sare. Lasati-le cateva minute pana se inmoaie. Scoateti apoi spanacul si scurgeti-l bine de apa, dupa care taiati-l fin. La final adaugati unt sau smantana dupa gust.
Pastele, spanacul si Sunca Martinel sunt gata de servit.
Sfaturi
Pentru a savura Sunca Martinel calda, incalziti-o in bain-marie pentru 2-3 minute.
Spanacul poate fi asezonat cu putina nucsoara.
Branza gratinata aduce un plus de savoare pastelor.