Sunca Martinel cu paste si spanac

/ / Modificat: 2013-06-27
Sunca Martinel cu paste si spanac

Ingrediente pentru 4 portii

6 felii Sunca Martinel

400 g paste (ex. paste tip spirala)

800 g spanac

unt sau smantana

sare

Se mai poate adauga: nucsoara, branza pentru gratinat.

Timp de pregatire

aproximativ 30 minute

Mod de preparare

Paste

Fierbeti pastele in multa apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Spanacul

Spalati bine frunzele de spanac si introduceti-le intr-o oala cu apa fierbinte cu putina sare. Lasati-le cateva minute pana se inmoaie. Scoateti apoi spanacul si scurgeti-l bine de apa, dupa care taiati-l fin. La final adaugati unt sau smantana dupa gust.

Pastele, spanacul si Sunca Martinel sunt gata de servit.

Sfaturi

Pentru a savura Sunca Martinel calda, incalziti-o in bain-marie pentru 2-3 minute.

Spanacul poate fi asezonat cu putina nucsoara.

Branza gratinata aduce un plus de savoare pastelor.

Taguri Paste cu spanac Retete paste Retete spanac

Articole recomandate

Citeste si despre