Tagliatelle cu creveti si dovlecei

/ / Modificat: 2013-07-25
Tagliatelle cu creveti si dovlecei

Tagliatellele cu creveti si dovlecei sunt cremoase, savuroase si hranitoare. Se pregatesc rapid si usor si sunt delicioase.

Timp de preparare

25 min

Dificultate

usor  

Ingrediente

200 g tagliatelle

190 g creveti

1 dovlecel

160 ml smantana

1 lamaie

1-2 catei de usturoi

1 legatura de marar

2 linguri de ulei de masline

1 varf de cutit de chilli

sare si piper

Mod de preparare

Pune mai intai pastele la fiert cu putina sare si intre timp incinge si uleiul de masline intr-o tigaie mai mare. Caleste usturoiul tocat marunt si dovlecelul taiat cubulete aproximativ 3 minute.

Adauga peste legume si crevetii si mai lasa amestecul pe foc aproximativ 2 minute. Scurge bine pastele si adauga-le si pe ele in tigaie, toarna si smantana, sucul de la lamaie, chilli, sare, piper si marar si amesteca bine compozitia ca sa se intrepatrunda aromele.

Serveste tagliatellele cu creveti si dovlecei calde, presarate cu putin cascaval.

Taguri Retete paste

Articole recomandate

Citeste si despre