Tagliatellele cu creveti si dovlecei sunt cremoase, savuroase si hranitoare. Se pregatesc rapid si usor si sunt delicioase.
Timp de preparare
25 min
Dificultate
usor
Ingrediente
200 g tagliatelle
190 g creveti
1 dovlecel
160 ml smantana
1 lamaie
1-2 catei de usturoi
1 legatura de marar
2 linguri de ulei de masline
1 varf de cutit de chilli
sare si piper
Mod de preparare
Pune mai intai pastele la fiert cu putina sare si intre timp incinge si uleiul de masline intr-o tigaie mai mare. Caleste usturoiul tocat marunt si dovlecelul taiat cubulete aproximativ 3 minute.
Adauga peste legume si crevetii si mai lasa amestecul pe foc aproximativ 2 minute. Scurge bine pastele si adauga-le si pe ele in tigaie, toarna si smantana, sucul de la lamaie, chilli, sare, piper si marar si amesteca bine compozitia ca sa se intrepatrunda aromele.
Serveste tagliatellele cu creveti si dovlecei calde, presarate cu putin cascaval.