Retete culinare - Pagina 119

Arpacas cu carne
Mancaruri
Arpacas cu carne

Foarte putine gospodine au preparat retete cu arpacas, dar odata incercate, vor fi placut suprinse cat de gustoase ies aceste mancaruri. Iata reteta de...

Ciorba cu afumatura
Ciorbe
Ciorba cu afumatura

Ciorba cu afumatura este o reteta provenita din Ardeal, bogata in bucati de afumatura si garnisita cu legume delicioase si arome naturale!

Bors cu perisoare din dovlecei
Ciorbe
Bors cu perisoare din dovlecei

Borsul cu perisoare din dovlecel este o alternativa la ciorba clasica cu perisoare si o idee excelenta de preparat pentru vegetarieni sau cei care tin post!

Bors de crap
Ciorbe
Bors de crap

Borsul de crap este un preparat foarte gustos, care se prepara destul de simplu daca ai la indemana cateva secrete.

Ciorba de dovlecei cu iaurt
Ciorbe
Ciorba de dovlecei cu iaurt

Ciorba de dovlecei cu iaurt este una dintre ciorbele traditionale, pe care gospodinele le pregatesc in sezonul calduros. Ciorba de dovlecel se serveste, de...

Esential in Retete culinare

Supa crema de conopida
Supe
Supa crema de conopida

In general, putina lume stie ca din conopida se pot prepara si alte retete in afara de muraturi. Noi iti recomandam o supa cremoasa si aromata.

Supa crema de morcovi cu ghimbir
Supe
Supa crema de morcovi cu ghimbir

Ghimbirul a inceput sa fie comercializat si in magazinele din tara noastra si ar fi pacat sa nu-l folosim in mancaruri, mai ales ca are numeroase...

Supa crema de mazare
Supe
Supa crema de mazare

Supa crema de mazare se prepara destul de repede si este o reteta potrivita pentru perioada caniculara ce se apropie.

Pastrav pe pat de legume
Mancaruri
Pastrav pe pat de legume

Pastravul este unul dintre cele mai delicioase tipuri de peste si se gateste extrem de usor! O reteta simpla si gustoasa este pastravul pe pat de legume!

Pastrav italian
Mancaruri
Pastrav italian

Pastravul italian este o metoda delicioasa si sofisticata de a gati acest tip de peste! Nu uita ca masa de peste trebuie sa faca parte saptamanal din...