Tort cu branza de vaci si frisca
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si albusurile spuma, se toarna aluatul intr-o forma rotunda (26 cm diametrul) tapetata cu hartie, se...
Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si albusurile spuma, se toarna aluatul intr-o forma rotunda (26 cm diametrul) tapetata cu hartie, se...
Se spala spanacul sub jet de apa rece, se scurge bine si se opareste in apa cu sare, timp de 5 minute. Se scurge de apa, se adauga putin unt, sare si piper,...
Albusurile se bat spuma, incorporand galbenusurile pe rand, apoi se adauga zaharul, migdalele macinate, cacao si pesmetul. Se toarna intr-o tava de marime...
Blatul se poate cumpara sau: se amesteca ouale cu zaharul si zaharul vanilat cu mixerul pana cand creste in volum bine. Se adauga uleiul si se amesteca, apoi...
Tortul diplomat este unul dintre cele mai populare si indragite deserturi! Este delicios si racoritor. Afla cum sa-l prepari!
Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, apoi faina. Se coace in cuptor. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Se freaca ouale cu zaharul pana cand se omogenizeaza. Compozitiei i se adauga cacao dizolvata in putina apa calda, apoi nucile macinate, faina si untul si se...
Din ingredientele de mai sus se face un aluat ca de paine, care se lasa 30 min. la dospit.
Se inmoaie in putin lapte drojdia cu zahar. Se freaca untura cu faina, se pun 2 galbenusuri, laptele, drojdia, sare, ulei.
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, margarina si coaja de lamaie. Se adauga apoi laptele, faina si praful de copt si la sfarsit se adauga cele 4 albusuri...
HOROSCOP SAPTAMANAL: 18-24 noiembrie 2024. Pluto, planeta renasterii, se muta...
Avertizare meteo de ninsori abundente si temperaturi scazute! Un vortex polar...
HOROSCOP 19 noiembrie 2024. Pluto, planeta transformarii, intra in Varsator
Bucuresti, orasul cu 5 targuri de Craciun: De la cel mai mare brad hibrid la...
Sarbatoare 21 noiembrie 2024: Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Prima zi...
Mai multe noutati