Pui haiducesc
Puiul haiducesc este un preparat foarte gustos, cu sos de rosii, smantana si verdeata proaspata.
Puiul haiducesc este un preparat foarte gustos, cu sos de rosii, smantana si verdeata proaspata.
Omleta cu ficatei de pasare este un preparat consistent, inspirat din bucataria franceza.
Fasolea cu ciolan este un preparat satios, care se serveste mai ales in anotimpul rece.
Crochetele de creier cu sos tartar sunt aperitive calde, care se servesc la mese festive pe platouri deocarate cu frunze de salata verde.
Ciorba taraneasca se poate pregati in zilele racoroase de toamna, fiind un preparat gustos si sanatos, datorita legumelor folosite.
Intampina Sarbatorile de iarna cu niste deserturi speciale si delicioase. Iti propunem o reteta de cornulete pentru Craciun savuroasa si care nici nu...
Pelteaua de struguri este foarte aromata si se aseamana ca mod de preparare cu pelteaua de gutui.
Compotul de prune se pastreaza in borcane sterilizate, intr-o camara bine aerisita.
Ciresele confiate sunt absolut delicioase. Sunt ideale pentru prepararea a numeroase prajituri, insa le poti servi si ca atare, cu inghetata de vanilie.
Mazarea proaspata se poate conserva pentru iarna in doua moduri - fie este pusa la congelator, fie la borcan. In privinta congelarii, lucrurile sunt foarte...
Horoscop ianuarie 2025. Energii noi si oportunitati pentru fiecare zodie, la...
Restrictii pe partiile de la Sinaia din cauza aglomeratiei! Nu se mai vand...
Alocatiile pentru copii NU mai cresc in 2025! Ordonanta „trenulet”...
Sfantul Ioan Botezatorul, 7 ianuarie 2025. Traditii de Sfantul Ion
Adriana Bahmuteanu, revoltata de conditiile in care traiesc copiii ei,...
Mai multe noutati