
Preparate din miel pentru Pasti
Desi bucataria romaneasca e extrem de consevatoare si de regionalizata, iar diferentele intre felurile de mancare purtand acelasi nume poti fi incredibile,...
Desi bucataria romaneasca e extrem de consevatoare si de regionalizata, iar diferentele intre felurile de mancare purtand acelasi nume poti fi incredibile,...
Ouale se spala cu apa calda, apoi se sterg cu un prosop curat. Se pun la fiert in apa rece, putin sarata. Cand incep sa clocoteasca, se lasa 4-7 minute sa...
Ardeii umpluti cu stavrid sunt foarte gustosi, fiind serviti ca fel principal.
Prajitura cu crema de lapte este cunoscuta de gospodine si sub denumirea de prajitura kinder-pinguin.
Sosul cu smantana este un preparat de baza in bucatarie si poate acompania diverse fripturi, cum ar fi cele de pui sau curcan sau se poate folosi pentru...
Salata brasoveana este o salata consistenta, preparata din legume, mezeluri si maioneza.
Buretii cu taitei reprezinta una dintre retetele rapide, de sezon, care se poate pregati cu orice tip de bureti preferi.
Puiul haiducesc este un preparat foarte gustos, cu sos de rosii, smantana si verdeata proaspata.
Omleta cu ficatei de pasare este un preparat consistent, inspirat din bucataria franceza.
Zodiile care renasc din propria cenusa. Cad de 7 ori, se ridica de 8 ori!
Mesaje de 8 martie, Ziua Femeii. Cele mai frumoase urari pentru femeile din...
Focar de febra aftoasa la granita cu Romania!
Astrologul Minerva a avut o viata marcata de tragedii. Baiatul ei a murit la...
Rugaciunea de miercuri. Cea mai puternica rugaciune a zilei
Mai multe noutati