Cartofi crocanti cu jambon si branza
Placinta de cartofi cu jambon este inspirata din bucataria elvetiana. Acest fel de mancare poate fi servit la pranz sau cina ca atare sau cu sparanghel.
Placinta de cartofi cu jambon este inspirata din bucataria elvetiana. Acest fel de mancare poate fi servit la pranz sau cina ca atare sau cu sparanghel.
Ciorba de porc cu zeama de varza este nelipsita din meniul sarbatorilor de iarna. Este satioasa, gustoasa si usor de preparat. Se serveste cu smantana si...
Carnatii haiducesti trebuie sa se regaseasca pe masa de sarbatori traditional romaneasca, alaturi de alte preparate din carne de porc.
Caltabosii sunt preparate traditionale romanesti, care contin organe de porc tocate.
Toba este unul dintre aperitivele romanesti traditionale, specifice sarbatorilor de iarna, care se pregateste din ciolan si organe de porc.
Piftia de porc este unul dintre cele mai apreciate preparate din perioada Craciunului, specific bucatariei romanesti. In unele regiuni ale tarii, piftia...
Prajitura cu mere este unul dintre cele mai apreciate deserturi din bucataria romaneasca.
Alocatiile pentru copii NU mai cresc in 2025! Ordonanta „trenulet”...
Virusul HMPV din China, confirmat in Romania! Primul caz de imbolnavire - o...
Primul caz de HMPV la copii, in Romania! Dr. Craiu: „90% din copiii de...
Elevii au revenit la scoala! Urmatoarea vacanta incepe in februarie 2025
OFICIAL: Romanii vor putea calatori fara vize in SUA, incepand cu acest an
Mai multe noutati