Supa de usturoi cu taitei
Supa de usturoi cu taitei este o reteta adaptata din bucataria franceza. Se serveste calda si este o supa hranitoare, pe care o poti savura intr-o zi de...
Supa de usturoi cu taitei este o reteta adaptata din bucataria franceza. Se serveste calda si este o supa hranitoare, pe care o poti savura intr-o zi de...
Pestele la cuptor cu ciuperci este foarte usor de pregatit. Aceasta reteta este ideala pentru momentele in care iti doresti o masa cu putine calorii.
Sfaraiala Dobrogeana este un fel de tochitura din carne si maruntaie de miel.
Ciorba de potroace este o ciorba traditionala romaneasca, ce se pregateste, de regula, la marile evenimente din viata unui om (nunta, botez).
Supa taraneasca este una dintre cele mai vechi retete de supa din bucataria romaneasca.
Mititeii din carne de vita sunt o alternativa sanatoasa a retetei de mititei din tocatura de porc.
Paricasul ardelenesc de pui este un preparat satios, care se pregateste dupa aceeasi reteta ca si papricasul de vita.
Ciorba de burta cu cheie si-a luat denumirea din limbajul de argou al macelarilor, unde cheie inseamna rasol de vita.
Salata caprese este una dintre salatele traditionale din Italia, care se pregateste din ingrediente simple si proaspete.
Monica Gabor a nascut un baietel, anul trecut!
Primul caz de HMPV la copii, in Romania! Dr. Craiu: „90% din copiii de...
Unde iesim cu copiii in weekend. Activitati si evenimente kid friendly...
Chiftelute cu naut si legume
Numarul maxim de elevi intr-o clasa, incepand cu anul scolar 2025-2026
Mai multe noutati