Stufat de vitel
Stufatul de vitel este un preparat care seamana cu traditionalul stufat de miel.
Stufatul de vitel este un preparat care seamana cu traditionalul stufat de miel.
Sarmalutele moldovenesti sunt preparate traditionale, specifice bucatariei din nordul tarii. Acestea se infasoara cat mai mici, fiind singura diferenta...
Sosul de rosii este unul dintre sosurile de baza care se folosesc in orice bucatarie. Poate insoti diverse fripturi, fructe de mare sau paste.
Limonada cu menta este o bautura racoritoare de vara, foarte sanatoasa si aromata.
Mancarea etiopiana cu rosii si linte reprezinta unul dintre preparatele traditionale din bucataria africana.
Sosul Romanesco spaniol este unul din sosurile clasice din bucataria catalana, fiind aromat cu migdale si otet balsamic.
Rosiile pe gratar se pot servi ca garnitura langa diverse fripturi sau alte legume.
Tartele cu rosii sunt niste aperitive gustoase de vara, care pot fi servite calde sau reci, dupa preferinta.
Monica Gabor a nascut un baietel, anul trecut!
Primul caz de HMPV la copii, in Romania! Dr. Craiu: „90% din copiii de...
Unde iesim cu copiii in weekend. Activitati si evenimente kid friendly...
Chiftelute cu naut si legume
Numarul maxim de elevi intr-o clasa, incepand cu anul scolar 2025-2026
Mai multe noutati