Peltea de gutui
Pelteaua de gutui se pregateste din cojile si cotoarele gutuilor ramase dupa prepararea dulcetii de gutui.
Pelteaua de gutui se pregateste din cojile si cotoarele gutuilor ramase dupa prepararea dulcetii de gutui.
Prajitura cu crema de caramel este foarte fina si poate fi pregatita pentru diverse ocazii.
Cornurile cu branza de vaci sunt foarte pufoase si pot fi pastrate 3-4 zile, fara niciun fel de problema.
Rulourile de sunca umplute pot fi servite ca aperitive. Se pregatesc foarte rapid si sunt foarte gustoase.
Dulceata de gogonele seamana la gust cu dulceata de coaja de pepene verde. Este foarte gustoasa si poate fi folosita in diferite deserturi.
Dulceata de prune se pregateste foarte simplu si poate fi aromatizata cu scortisoara.
Dulceata de fragi se prepara intocmai ca dulceata de capsuni sau zmeura. Este o dulceata aromata si foarte gustoasa.
Dulceata de zmeura este o dulceata deoasebita, foarte aromata. Se poate servi pe paine sau ca topping in deserturi.
Dulceata de coacaze se poate pregati atat din coacaze negre, cat si din coacaze rosii, dupa preferinta.
Dulceata de mure se pregateste la sfarsitul lunii iulie, cand este sezonul fructelor de padure.
Monica Gabor a nascut un baietel, anul trecut!
Primul caz de HMPV la copii, in Romania! Dr. Craiu: „90% din copiii de...
Cat este alocatia pentru copii in 2025
Cand pierzi un copil, nu il pierzi o singura data...
De ce este atat de important atasamentul securizant la copii
Mai multe noutati