Retete culinare - Pagina 81

Dulceata de piersici
Dulceturi
Dulceata de piersici

Dulceata de piersici este foarte aromata. Se poate servi atat simpla, cat si ca topping pentru diverse deserturi ( clatite, pandispan, chec).

Compot de pepene galben
Conserve
Compot de pepene galben

Compotul de pepene galben este foarte racoros si poate fi consumat iarna, cand pe piata nu se mai gaseste acest fruct delicios.

Compot de pere
Conserve
Compot de pere

Compotul de pere se poate pregati atat pentru consumul imediat, cat si pentru a fi pastrat in camara, alaturi de alte conserve.

Esential in Retete culinare

Compot de piersici
Conserve
Compot de piersici

Compotul de piersici se pregateste destul de simplu, fiind unul dintre cele mai apreciate compoturi care se regasesc in camara gospodinelor.

Rosii conservate intregi
Conserve
Rosii conservate intregi

Rosiile conservate intregi reprezinta o alta metoda naturala, pe langa bulion sau sos, prin care depozitezi si pastrezi rosiile pentru iarna! Exista cateva...

Rosii intregi in sos de rosii
Conserve
Rosii intregi in sos de rosii

Rosiile intregi in sos de rosii reprezinta o metoda naturala de a conserva rosiile pentru iarna si de a crea un amestec delicios de folosit in preparate de...

Dovlecei murati
Conserve
Dovlecei murati

Dovleceii murati pot fi consumati in orice anotimp, dar sunt mult mai savurosi iarna, cand este si sezonul muraturilor. Iata o reteta simpla si gustoasa de...