Dulceata de piersici
Dulceata de piersici este foarte aromata. Se poate servi atat simpla, cat si ca topping pentru diverse deserturi ( clatite, pandispan, chec).
Dulceata de piersici este foarte aromata. Se poate servi atat simpla, cat si ca topping pentru diverse deserturi ( clatite, pandispan, chec).
Cojile de portocale confiate se folosesc in diferite deserturi. Sunt foarte parfumate si au un gust dulceag-amarui.
Conservele de fructe pentru placinta se pregatesc pentru anotimpul geros, cand in piete nu se mai gasesc fructe proaspete.
Compotul de pepene galben este foarte racoros si poate fi consumat iarna, cand pe piata nu se mai gaseste acest fruct delicios.
Compotul de pere se poate pregati atat pentru consumul imediat, cat si pentru a fi pastrat in camara, alaturi de alte conserve.
Compotul de piersici se pregateste destul de simplu, fiind unul dintre cele mai apreciate compoturi care se regasesc in camara gospodinelor.
Dulceata de caise este foarte aromata si se pregateste vara, cand este sezonul acestor fructe.
Rosiile conservate intregi reprezinta o alta metoda naturala, pe langa bulion sau sos, prin care depozitezi si pastrezi rosiile pentru iarna! Exista cateva...
Rosiile intregi in sos de rosii reprezinta o metoda naturala de a conserva rosiile pentru iarna si de a crea un amestec delicios de folosit in preparate de...
Dovleceii murati pot fi consumati in orice anotimp, dar sunt mult mai savurosi iarna, cand este si sezonul muraturilor. Iata o reteta simpla si gustoasa de...
Monica Gabor a nascut un baietel, anul trecut!
Primul caz de HMPV la copii, in Romania! Dr. Craiu: „90% din copiii de...
Cat este alocatia pentru copii in 2025
Cand pierzi un copil, nu il pierzi o singura data...
De ce este atat de important atasamentul securizant la copii
Mai multe noutati