Mancarea de prune afumate se pregatea in trecut in gospodariile romanesti. Reteta a fost transmisa de bunicile noastre.
Galustele de ficat se servesc fie ca fel principal, fie se pastreaza in supa si se servesc cu crutoane de paine alaturi.
Pilaful de orez cu prune afumate este unul dintre felurile de mancare specifice bucatariei regionale muntenesti.
Guliile umplute se pregatesc ca fel principal, fiind un preparat foarte satios.
Mustul de mere este un preparat aromat, care se pastreaza peste iarna, intr-o camara aerisita si racoroasa.
Papanasii de gris cu branza de vaci se servesc ca desert, stropiti cu unt si zahar farin.
Supa crema de orez este foarte satioasa si se serveste calda, cu crutoane de paine.
Prajitura cu migdale se poate servi dimineata la cafea sau ca gustare, pe parcursul intregii zile.
Monica Gabor a nascut un baietel, anul trecut!
Primul caz de HMPV la copii, in Romania! Dr. Craiu: „90% din copiii de...
Cat este alocatia pentru copii in 2025
Cand pierzi un copil, nu il pierzi o singura data...
De ce este atat de important atasamentul securizant la copii
Mai multe noutati