Melon au jambon
Melon au jambon sau prosciuto melone este denumirea pentru un aperitiv foarte gustos, preparat din putine ingrediente.
Melon au jambon sau prosciuto melone este denumirea pentru un aperitiv foarte gustos, preparat din putine ingrediente.
Clafoutis cu cirese este un desert de inspiratie franceza. Se prepara foarte rapid si se serveste, de regula, rece.
Ciorbele si supele trebuie sa se regaseasca in alimentatia zilnica a fiecarei persoane, iar in perioada verii cu atat mai mult organismul are nevoie de...
Din cand in cand, poti sa-i rasfeti pe cei dragi cu un preparat sofisticat, cum este pieptul de rata cu sos de portocale.
Fursecurile limbi de pisica au fost inventate de bucataria franceza, insa reteta s-a raspandit in intreaga lume.
Salata de masline se serveste intinsa pe felii de bagheta proaspata, alaturi de alte aperitive sau gustari reci.
Daca vrei sa iti impresionezi musafirii, e bine sa ai cateva sticle de lichior pregatit de tine in casa. Iata reteta de lichior de nuci verzi.
Pilaful poate fi reinventat intr-o multime de retete, in functie de inspiratia de moment si de ingredientele pe care le ai in casa.
Monica Gabor a nascut un baietel, anul trecut!
Primul caz de HMPV la copii, in Romania! Dr. Craiu: „90% din copiii de...
Cat este alocatia pentru copii in 2025
Unde iesim cu copiii in weekend. Activitati si evenimente kid friendly...
Chiftelute cu naut si legume
Mai multe noutati