Fursecurile cu ciocolata sunt un desert delicios, ideal pentru o gustare, insa savuroase alaturi de o cafea aburinda. Le pregatesti in doar cateva minute, asadar sunt perfecte pentru momentele in care apar musafiri neasteptati.
Timp de preparare
35 min
Dificultate
usor
Ingrediente
210 g unt
160 g zahar
2 oua
420 g faina
170 g ciocolata amaruie
1 praf de copt
1 esenta de vanilie
Mod de preparare
Mixeaza untul topit cu zaharul si esenta de vanilie pana cand obtii o compozitie pufoasa. Adauga pe rand ouale, apoi condimenteaza compozitia cu putina sare.
Dupa ce ouale s-au incorporat bine, adauga amestecul de faina si combina-le bine pana cand se omogenizeaza. La final, adauga in aluat si ciocolata faramitata si formeaza din aluat bile. Asaza-le intr-o tava mare, tapetata cu hartie de copt, apoi da-le la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.