Biscutii cu ciocolata sunt foarte deliciosi si se pot pastra pana la doua saptamani in cutii metalice.
Timp de preparare
80 minute
Dificultate
Usor
Ingrediente
250 g unt
100 g zahar
2 oua
100 g cacao
350 g faina
1 lingurita esenta de vanilie
1 praf de sare
1 lingurita praf de copt
200 g ciocolata neagra
Mod de preparare
Mixeaza untul cu zaharul pana obtii o compozitie spumoasa.
Adauga rand pe rand ouale si zaharul vanilat, apoi incorporeaza si cacaua, sarea si esenta de vanilie.
Marunteste ciocolata cu ajutorul unui cutit si adaug-o in compozitia pregatita anterior.
Pune aluatul la frigider, minim 30 de minute.
Formeaza apoi din aluat biscuitii, dandu-le forma rotunda, de marimea unei nuci.
Pune biscuitii la copt, circa 20 de minute, la foc mediu.
Tipul bucatariei
Internationala