Biscuitii cu scortisoara sunt crocanti si deliciosi. Sunt rontaiti cu drag de cei mici, dar nici ceilalti "copilasi" mai mari ai familiei nu se lasa mai prejos - de la mamici, tatici si pana la bunici, toata lumea adora biscuiteii!
Timp de preparare
20 min. + 60-80 min. coacere
Dificultate
usor
Ingrediente
500 g faina
250 g margarina
2 oua
1 pliculet praf de copt
1 cana de zahar
scortisoara
Mod de preparare
Amesteca intr-un bol faina cu praful de copt.
Separat, amesteca margarina cu zaharul si putina scortisoara si freaca-le pana devin spuma.
Adauga margarina peste faina si amesteca bine.
Pune din compozitie in masina de facut biscuiti pentru a scoate tot felul de forme, pe care sa le asezi pe o tava, in care pui in prealabil hartie de copt.
Baga biscuitii la cuptor, la foc potrivit, si scoate-i cand sunt usor rumeniti pe margini.
Sfaturi
Reteta se preteaza la mai multe combinatii, astfel ca, in loc de scortisoara, poti incerca sa pui in compozitie cacao, migdale, alune sau nuci macinate.